Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@23:01:05 GMT

باوری غلط درباره ماسک

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۰۴۸۳

استفاده از ماسک نمی تواند موجب مسمومیت با کربن دی اکسید و کمبود اکسیژن حتی در افراد مبتلا به بیماری ریوی شود. ناطقان: متخصصان دانشگاه میامی در ایالت اوهایوی آمریکا براساس نتایج مطالعات جدید تایید کردند که استفاده از ماسک موجب مسمومیت با دی‌اکسید کربن نمی‌شود.

در این بررسی آمده است: استفاده از ماسک نمی تواند موجب مسمومیت با کربن دی اکسید و کمبود اکسیژن حتی در افراد مبتلا به بیماری ریوی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





یافته های بدست آمده در تضاد با این باور غلط است که استفاده از ماسک به منظور پیشگیری از شیوع کروناویروس جدید ممکن است سلامت برخی افراد را با تغییر سطح اکسیژن و کربن دی اکسید در بدن، در معرض خطر قرار دهد.

در این بررسی محققان تغییرات سطح اکسیژن و کربن دی اکسید در افراد سالم و مبتلایان به بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) قبل و در حین استفاده از ماسک ارزیابی کردند.

نتایج آزمایش‌ها نشان داد: تنفس برای افراد مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه به طور کلی و بدون ارتباط با ماسک، سخت‌تر است و این عارضه می‌تواند به تنگی نفس یا احساس خستگی منجر شود.

به گفته محققان آمریکایی تاثیر استفاده از ماسک و مسمومیت با گاز کربن دی اکسید حتی در افرادی با نارسایی شدید ریوی بسیار ناچیز است.

محققان همچنین به احساس تنگی نفس در برخی افراد سالم به هنگام استفاده از ماسک اشاره کردند و اظهار داشتند: احساس تنگی نفس هنگام استفاده از ماسک به مفهوم تغییر در تبادل گاز نیست. این اتفاق می تواند از محدود شدن جریان هوا با ماسک به ویژه هنگام نیاز به تهویه بیشتر ناشی شود. به طور مثال، اگر با سرعت بالا از یک تپه بالا بروید ممکن است دچار تنگی نفس شوید و ماسکی که خیلی سفت باشد این احساس را تشدید می‌کند. منبع: مشرق برچسب ها: باور غلط ، ماسک ، مسمومیت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: باور غلط ماسک مسمومیت استفاده از ماسک کربن دی اکسید تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۰۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی می‌تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی‌شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد نیازمند تسریع تلاش‌ها برای کربن‌زدایی بخش کشتی‌رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال به‌شمار می‌رود که نه تنها از توسعه سوخت‌ها و کشتی‌های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می‌کند.

مطالعه‌ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل‌ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ می‌تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان‌های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ را تجزیه‌وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت‌ها و نیازهای انرژی برای کشتی‌هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می‌تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده‌ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت‌های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه‌وتحلیل‌ها مقدار سوخت‌های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل‌سازی استفاده از سوخت‌های جایگزین کربن‌صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی‌هایی برآورده کرده‌اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه‌های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از کشتی‌ها در نظر گرفته شده است.

کربن‌زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی‌ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین‌المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه‌عطف در کربن‌زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه‌راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه‌ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه‌ای هم‌زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به‌عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب‌وهوایی شناخته شد.

فعالیت‌های انجام‌شده از طریق کریدورهای کشتی‌رانی سبز می‌تواند موجب کاهش کربن‌زدایی گسترده‌تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت‌های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

کد خبر 746484

دیگر خبرها

  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودروی پکن
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن 2024