Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@21:53:44 GMT

هنگام ورزش ازماسک استفاده نکنید

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۸۸۷۲

بر اساس تازه‌ترین یافته‌های محققان دانشگاه هرتفورد شایر، استفاده از ماسک هنگام انجام ورزش‌های سنگین می‌تواند منجر به مرگ افراد شود. ناطقان: به دنبال شیوع ویروس کرونا در جهان و ابتلای میلیون‌ها نفر به این ویروس و جان باختن شمار زیادی از مردم دنیا، سازمان جهانی بهداشت تا زمان کشف واکسن ضد کرونا توصیه‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ ارائه داده و همه مردم جهان را ملزم به رعایت آن‌ها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از تاکیدات WHO در این زمینه استفاده از ماسک بوده است که نقش بسیار کلیدی در این باره دارد، این امر سبب شده تا بسیاری از افراد در بیشتر مکان‌های عمومی از ماسک استفاده کنند. یکی از این موارد سالن‌های ورزشی است، جایی که افراد در آن‌ها مشغول انجام فعالیت‌های سنگین هوازی و بدن سازی هستند.

با وجود تاثیرات بسیار استفاده از ماسک به خصوص در مکان‌های شلوغ در پیشگیری از ابتلا به کروناویروس جدید، به تازگی متخصصان درباره خطر استفاده از ماسک هنگام ورزش‌های سنگین هشدار داده‌اند. این مساله پس از آنکه دو نوجوان هنگام انجام ورزش اجباری مدرسه با ماسک جان خود را از دست دادند، بیشتر قوت گرفت.

ورزش با ماسک

یکی از محققان دانشگاه هرتفورد شایر در تازه‌ترین تحقیقات خود مدعی شد استفاده از ماسک هنگام ورزش می‌تواند احتمال مرگ را در افراد افزایش دهد. بر اساس اظهارات این محقق هنگامی که ورزش سنگین می‌کنیم، ماهیچه‌های ما اسید لاکتیک تولید می‌کنند که این باعث احساس سوزش شده و سپس به دی اکسید کربن تبدیل و بازدم می‌شود؛ اما اگر دی اکسید کربن توسط ماسک به دام بیفتد چه اتفاقی می‌افتد؟ با حرکت از ورزش متوسط تا سنگین ممکن است در تنفس دوباره، دی اکسید کربن وارد بدن شود که این امر می‌تواند باعث کاهش عملکرد شناختی و تنفس شود.

به گفته او همچنین ممکن است در هوای بازیافت شده اکسیژن کمتری وجود داشته باشد یعنی مشابه حالتی که در ارتفاعات تجربه می‌کنیم؛ بنابراین مهم است که درک بیشتری از محدودیت‌های ورزش سنگین با ماسک صورت داشته باشیم.

برای دستیابی به نتیجه دقیق‌تر یکی از متخصصان اقدام به ورزش با تردمیل در دو حالت با ماسک و بدون ماسک کرد. در جریان این آزمایش او دریافت در شرایطی که با ماسک ورزش کرده ۱۷ درصد با کاهش اکسیژن مواجه بوده است. هر چه با ورزش طولانی‌تر یا سخت‌تر غلظت اکسیژن بیشتر کاهش یابد، تأثیر آن بر پاسخ‌های فیزیولوژیکی بیشتر شده و باعث ایجاد علائم بیماری مانند سرگیجه یا سردرد می‌شود.


با توجه به یافته‌های فوق و نیز بازگشایی سالن‌های ورزشی، اهتمام به این امر که استفاده از ماسک می‌تواند جان ورزشکاران را به خطر اندازد، اهمیت بیشتری می‌یابد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ورزش ، ماسک ، مرگ

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ورزش ماسک مرگ استفاده از ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس/مجازات سنگین در انتظار فرد خاطی
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • سقوط مرگبار مینی‌بوس به دره باغملک
  • مرگ دو کارمند سازمان آب و برق در حادثه سقوط مینی‌بوس به دره
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • (ویدئو) اینجا لندن است؛ اشتباه نکنید پاکستان نیست!
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید